Gästspel;
Härden Matstudio

Linda och Torkel från Härden Matstudio gästspelar på Örum 119 och tillsammans bjuder vi in till en kulinarisk och avkopplande weekend den 4-6 februari.

FREDAG
Incheckning från 15. Under eftermiddagen står nybryggt kaffe och te och hembakat framdukat. På kvällen provar ni våra vedugnsbakade surdegspizzor och avrundar med Frusen Glädje.

LÖRDAG
Ni startar dagen med Örums Frukostbricka med nybakat bröd, yoghurt med kompott och hemrostad granola, ost och chark från trakten, hemkokt marmelad, äggröra och nygräddad våffla. Efter det upptäcker ni Österlens öppna landskap, strandskogar och hav på egen hand eller kopplar av på Örum med en god bok framför brasan.

Klockan 18 bjuder Härden Matstudio in till middag. Med passion och kärlek lagar de en 5-rättersmeny baserad på säsongens lokala och ekologiska råvaror. En smakrik upplevelse med vällagad mat och noga utvalda drycker.

SÖNDAG
Helgen avrundar ni med Långfrukost, en frukostmeny som serveras vid bordet där vi under ca två timmar tar er med på en resa genom Österlens matlandskap. Utcheckning 12.

 

Fredag-Söndag
3 645 kr / person i dubbelrum (exkl dryck)

Fredag-Lördag
Inklusive 5-rättersmeny och Örums Frukostbricka
1 995 kr / person i dubbelrum (exkl dryck)

Lördag-Söndag
Inklusive 5-rättersmeny och Långfrukost
2 295 kr / person i dubbelrum (exkl dryck)

Boka