Gårdsfrukost

I kaféet, med den väl dokumenterade fönstergaveln, de långa, grova träborden, bänkarna, ullfiltarna och plädarna, putsväggarna och de synliga bjälkarna, med loftet och den bastanta järntrappa som leder upp dit – där serverar vi vår gårdsfrukost. Frukost i temat rustik. När vädret tillåter sprakar brasan i bakgrunden, blockljusen välkomnar vid borden, nybakat surdegsbröd, croissanter och annat finns till självplock, med pålägg efter säsong och tillgång. Vår signaturrost i samarbete med Gringo Nordic finns som både brygg- och espressokaffe. För varje frukosttillfälle erbjuder vi ett antal smårätter som tillreds a la minute efter beställning.

Gårdsfrukost ingår i priset för övernattning, men i mån av plats är det möjligt att äta frukost även som icke-boende, då till priset av 295kr. I dessa fall öppnas bokningssystemet upp cirka en vecka innan frukosttillfället.

Boka bord här
För frågor och info, skriv en rad till: eat@orum119.se

Gårdsfrukost – så går det till:

Förse er själva med nybakat, pålägg, frukt och grönt, bryggkaffe, te och must. Slå er ner där ni behagar – ute, inne, på loftet, i orangeriet. Beställ från oss (vid disk): Espressokaffe (americano, cappuccino, latte, islatte, espresso), varm choklad och smårätter. Nedan uppdaterar vi löpande vårt utbud av smårätter:

YOGHURT

Fet yoghurt med marinerade körsbär, citron och hembakad granola
Fet yoghurt med med hallonkompott och hembakad granola

ÄGG

Äggröra med kalkonbacon från Ingelsta Kalkon

VÅFFLA

Frasvåffla med kallrökt lax, vispad crème fraiche, rödlök och inlagda senapsfrön

CROISSANT BREAD PUDDING

Fattig riddare med kanelsocker, vispad crème fraiche & lönnsirap

GLASS

Grötglass med Fanny-äppelmos och bakad müsli