Open Close
  • Blå Spaden
  • Frusen Glädje
BOKA
Restaurang Örum 119 öppnar den 5 juli.
»Vi kokar 115 dagar om året. Varje dag är unik och innehållet bygger på årstid, väder, tillgång på råvaror och inspiration.«

Meny

Långfrukost april

Lemonad gjord på citron och lavendelblommor från Österlenkryddor.

Ugnsbakade jordgubbar med vispad crème fraiche från Vitaby Kyrkby Mejeri och vår egen vaniljmüsli.

Soppa på nässlor från Tunby med 64° ägg och kallrökt lax från Kåseberga Fisk.

Matjessill med potatis, brynt smör, schalottenlök och rårörda lingon.

Ost från Vilhelmsdals Gårdsmejeri, inkokta gröna tomater från Orelund och knäckebröd från Peter’s Yard.

Rabarberkompott med smak av grön kardemumma och glass från Frusen Glädje.

Långfrukost

Vi tycker att frukosten är en stor del av en minnesvärd hotellupplevelse (om inte den största!). På söndagar erbjuder vi spännande frukostmenyer med grönt från vår egen odling (under säsong) och närproducerade råvaror.

Under ett par timmar tar vi dig med på en matresa genom Österlen, med bl a nybakat bröd från Olof Viktors stenugnsbageri, ostar från Vilhelmsdals Gårdsmejeri, filbunke från Vitaby Kyrkby Mejeri, fisk från Kåseberga Fisk, chark från Södra Kompaniet och dessert från vår egen glassverkstad – Frusen Glädje, allt tillagat med omsorg.

Med andra ord: Planera för en lång frukost när du bokar en weekend hos oss.

Långfrukosten serveras på söndagar 14 april – 16 juni och 25 augusti – 3 november mellan 08.30-12.00. Vi tar emot gäster ”utifrån” i mån av plats (måste förbokas via info@orum119.se). Pris: 375 kr per person. 

Öppettider

Långfrukost söndagar 14 april – 16 juni kl 8:30-12.

 

Vill du ta del av senaste nytt från Örum 119? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Örum 119
Örumsvägen 119
271 76 Löderup

+46 411 55 66 88
info@orum119.se

© 2019 Örum 119