Jobba hos oss

Örum 119 är ett litet gårdshotell mitt i myllan på Österlen, med tillhörande pizzeria, glassverkstad, bageri och butik. Vi som arbetar här är ett tajt gäng, och frågar du oss är det lätt att trivas – miljön är härlig, taket högt (ribban likaså) och framför allt har vi kul tillsammans.

Snart är sommaren här och vi behöver fler medarbetare som brinner för service, värdskap och personliga möten. Under högsäsong förvandlas Österlen till en solig, havssalt knutpunkt för mat, konst och kultur – då är bokningstrycket högt och förväntningarna stora. Vi möter efterfrågan med generösa öppettider och en arbetskultur grundad i respekt för både gäster och hantverkskvaliteten i det vi serverar.

Skicka din ansökan, inklusive ditt CV, till work@orum119.se

Ansök senast 31 mars.

________________________

De positioner vi söker är: 

FRONT OF HOUSE/HOVMÄSTARE

Säsongsanställning maj – september
Minimumperiod 22 juni – 18 augusti
Heltid 100 %
Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta hela perioden.
Med fördel är du tillgänglig redan under våren.

Arbetsuppgifter:
Vårt ansikte utåt – du tar emot gästerna och är ytterst ansvarig för deras upplevelse.
Du ansvarar för bokningar, mail- och telefonkontakt med gäster.
Du delegerar och ansvarar för din arbetsgrupp.
Du sköter kommunikationen gentemot verksamhetens andra arbetsgrupper.
Du ansvarar för att allting flyter på och att de dagliga rutinerna upprätthålls.

Kvalifikationer:
Du är glad och positiv.
Du är en empatisk och tydlig ledare.
Du är lyhörd och kommunikativ.
Du är lösningsorienterad.
Du är snabb i tanke & fötter och van att hålla ett högt tempo.
Du är stresstålig och kan hantera flera uppgifter samtidigt.
Du är ordningsam, ansvarfull och kvalitetsorienterad.

Detta erbjuder vi:
Konkurrenskraftig lönesättning baserad på kompetens och erfarenhet.
Personalboende.

______________________

PIZZABAGARE

Säsongsanställning maj – september
Minimumperiod 22 juni – 18 augusti
Heltid 100 %
Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta hela perioden.
Med fördel är du tillgänglig redan under våren.

Arbetsuppgifter:
Du är en erfaren pizzabagare.
Du kan öppna, toppa och grädda pizzor i vedugn.
Du ansvarar för prepp och mice en place.
Du ansvarar för städ och renhållning av din arbetsstation.
Du arbetar i ett öppet kök som ställer krav på ett organiserat och metodiskt arbetsflöde.
Du ansvarar för att pizzorna uppfyller förväntad kvalitet.

Kvalifikationer:
Du är glad och positiv.
Du är ordningsam, ansvarfull och kvalitetsorienterad.
Du är stresstålig och van att hålla ett högt tempo.
Du arbetar strukturerat och effektivt.
Du tycker om att arbeta i grupp.
Du är tydlig i din kommunikation med andra.

Detta erbjuder vi:
Konkurrenskraftig lönesättning baserad på kompetens och erfarenhet.
Personalboende.

_______________________

KALLSKÄNKA/KÖKSBITRÄDE

Säsongsanställning 22 juni – 18 augusti
Heltid 100 %
Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta hela perioden.
Med fördel är du tillgänglig helger redan under våren.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för beredning av mackor och sallader.
Du ansvarar för prepp och mice en place.
Du ansvarar för städ och renhållning av din arbetsstation.
Du arbetar i ett öppet kök som ställer krav på ett organiserat och metodiskt arbetsflöde.
Du ansvarar för att maten som serveras uppfyller förväntad kvalitet.

Kvalifikationer:
Du är glad och positiv.
Du har god förståelse för matlagning och livsmedelshantering.
Du är ordningsam, ansvarfull och kvalitetsorienterad.
Du är stresstålig och van att hålla ett högt tempo.
Du arbetar strukturerat och effektivt.
Du tycker om att arbeta i grupp.
Du är tydlig i din kommunikation med andra.

Detta erbjuder vi:
Lön baserad på kompetens och erfarenhet.
Personalboende.

_____________________

GLASSMAKARE/KONDITOR

Säsongsanställning juni – augusti
Minimumperiod 22 juni – 18 augusti
Heltid 100 %
Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta hela perioden.
Med fördel är du tillgänglig redan under våren.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för tillverkning av glass.
Du gör glassdesserter på beställning.
Du ansvarar för prepp och mice en place.
Du arbetar i en öppen tillverkning som ställer krav på ett organiserat och metodiskt arbetsflöde.
Du ansvarar för städ och renhållning av din arbetsstation.
Du ansvarar för att glassen och desserterna uppfyller förväntad kvalitet.
Du ansvarar för beställning av råvaror.

Kvalifikationer:
Du är glad och positiv.
Du har god förståelse för matlagning och livsmedelshantering.
Du har öga för upplägg och presentation av mat.
Du är ordningsam, ansvarfull och kvalitetsorienterad.
Du är stresstålig och van att hålla ett högt tempo.
Du arbetar strukturerat och effektivt.
Du är tydlig i din kommunikation med andra.

Detta erbjuder vi:
Avtalsenlig lön baserad på kompetens och erfarenhet.
Personalboende.

_________________

SERVERING

Säsongsanställning 22 juni – 18 augusti
Heltid 100 %
Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta hela perioden.
Med fördel är du tillgänglig helger redan under våren.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för en andel av restaurangens gäster.
Du arbetar aktivt för att möta gästernas förväntningar och se till att de har det bra.
Du tar beställningar och serverar dryck & mat.
Du dukar av, diskar och ställer iordning inför nya gäster.
Du hanterar kassasystem och tar betalt.
Du hjälper till med försäljning av fika och kaffe.
Du hjälper till med de dagliga rutinerna, ex. förberedelser och städning.

Kvalifikationer:
Du är glad, positiv och trivs i sociala sammanhang.
Du är alert och lyhörd för gästernas behov.
Du är snabb i tanke & fötter och van att hålla ett högt tempo.
Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att hugga i.
Du är stresstålig och kan hantera flera uppgifter samtidigt.
Du är självgående och fokuserad.

Lön:
Avtalsenlig lön baserad på kompetens och erfarenhet.