Open Close
  • Blå Spaden
  • Frusen Glädje
BOKA

Gårdshotellet

Weekendpaketet

Enkla och sparsamt inredda med material av högsta kvalitet, sådana är rummen på vårt gårdshotell på Österlen. På söndagar, under våren och hösten, serveras en generös, säsongsbaserad långfrukost.

 

Priser

Dubbelrum, 1 natt (fre-lör): 2495kr. Frukost ingår.
Dubbelrum, 1 natt (lör-sön): 2995kr. Långfrukost ingår.
Dubbelrum, 2 nätter (fre-sön): 5300kr. Frukost + Långfrukost ingår. 

 

 

Sök tillgänglighet

Sommarhotellet

Från slutet av juni till mitten av augusti står gårdshotellets dörrar öppna för sommarboende, och erbjuder en personlig och vilsam bas mellan dina utflykter på Österlen. 14 dubbelrum (max två personer oavsett ålder) och ett familjerum. I din vistelse ingår en kontinental frukost med råvaror från våra grannar.

Priser

Dubbelrum: 2495kr/per natt.
Pris inkl. frukost.

Sök tillgänglighet

Norrgavelhuset

Norrgavelhuset

Norrgavelhuset är framtaget av Nirvan Richter som har skapat en miljö skräddarsydd för goda samtal och sociala aktiviteter, med omtanke in i minsta detalj. Huset har ett sovrum för två, badrum, kök, sällskapsrum för 14 personer med matplats och två separata gästtoaletter.

Priser

Första natten: 4500kr (inkl. frukost).
Följande nätter: 3900kr (inkl. frukost).
1 vecka söndag-söndag: 22500kr (exkl. frukost)

Sök tillgänglighet

Gårdshotellet

I en före detta skola på Österlen finner du 15 rum, var och ett varsamt inrett till känslan av ett hem bortom hemmet. En trappa ner blandas doften av frukostdelikatesser och nyrostat kaffe. Njut en extra kopp i trädgården eller i orangeriet.

Biblioteket

Förr i tiden när man vandrade från Royal Mile, nerför den kullerstensbelagda gatan som slingrade sig fram mot Waverley Station, passerade man Beyond Words. En liten butik fylld av böcker om fotografi. Allt för många besök resulterade med åren i en liten samling som nu skapar ett litet bibliotek av fotoböcker i Örum. Numera är butiken borta, men Neil erbjuder fortfarande sitt fantastiska sortiment via www.beyondwords.co.uk.

Norrgavelhuset

När du ser fram emot en sommarvecka eller höstweekend på Österlen med möjlighet att bjuda in vänner och familj för tid tillsammans. Dina gäster kan gå över gården till ett eget rum och efter en god natts sömn slippa trängas för morgonbestyren. Inga nattliga taxiresor, inget bilåkande, bara en fortsatt trevlig stund vid frukostbordet dagen efter.
Norrgavelhuset är framtaget av Nirvan Richter (Norrgavel) som har skapat en miljö skräddarsydd för det goda samtalet.

Vi har en pågående kärleksaffär med Japan. Därför finner du handdukar av Japanskt hantverk och bomull i varje rum på Örum 119.
~

Vill du ta del av senaste nytt från Örum 119? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

KONTAKTA OSS

Örumsvägen 119
271 76 Löderup

Hotell & Konferens
0411 – 55 66 88
info@orum119.se

GlassKafé & Pizza
pizza@orum119.se

© 2021 Örum 119